Over John van Ernst

 

Ik ben geboren in 1969 en woon met veel plezier in Apeldoorn, samen met mijn vrouw, 2 dochters en 2 honden. Schilderen doe ik eigenlijk al mijn hele leven en ik vind het een prachtig vak.

Waarom  noem ik mezelf een betrouwbare schilder?

U moest eens weten bij hoeveel mensen ik ben geweest die door een andere schilder zijn “bedonderd”. Waar slecht schilderwerk is geleverd en duur is betaald.

Zo ben ik niet, wil ik niet zijn! Mensen hebben recht op goed werk, kwaliteit, gewoon waar voor hun geld. Veel van mijn vaste klanten geven mij de sleutel van hun woning en laten mij mijn ding doen. Dat is vertrouwen hebben in elkaar en zo hoort het!

De mensen die mij kiezen, kiezen voor een betrouwbare schilder met ervaring en vakmanschap.

Waar komt deze ervaring vandaan?

In 1985 ben ik afgestudeerd als schilder en sindsdien ben ik alleen nog maar bezig geweest met mijn vak. Ervaring opgedaan op zoveel locaties en werkplekken, zoveel gezien, gedaan en meegemaakt. In al deze jaren is mijn specialisatie en voorkeur ontwikkeld voor de particuliere oudere woningen. Om deze weer mooi te mogen maken aan de binnen- of buitenkant, is voor mij een kroon op mijn werk.

In 2014 heb ik de stap gewaagd om een bedrijf voor mezelf te starten.

In mijn logo heb ik stippen verwerkt die dit laten zien als mijn klanten. Voorzichtig beginnen met 1 klant = 1 stip en hopen dat dit gaat uitbreiden met heel veel stippen. Mond tot mond reclame draagt hier een groot deel aan bij. Mijn klantenkring is nu dusdanig groot dat ik er full-time van kan leven met mijn gezin. Hier ben ik enorm trots op.

Werk ik altijd alleen?

Zeker niet! Voor grote of langdurige projecten huur ik mensen in waar ik vertrouwen in heb. Dit is een bewuste keuze. Zo kan ik kwaliteit blijven leveren omdat ik zelf alles in handen heb. De mensen hebben met mij te maken, met niemand anders.

Werk ik alleen in Apeldoorn?

Zeker niet! Ook in de omliggende gemeenten heb ik klanten of kunnen mensen gebruik maken van mijn diensten. Prachtig werk was het voor mij om oude monumentale boerderijen op te knappen in Empe, Terwolde en Zwolle. Ook  particulieren in Twello, Wilp, Deventer en Zutphen behoren tot mijn klantenkring of kunnen een beroep doen op mij.