Schilderwerk buiten

 

Uw huis, uw thuis, een veilige plek om te wonen. Deze veilige plek heeft alleen wel onderhoud nodig. Uw huis laten schilderen? Niet zomaar iets wat je even doet! Wat schuren en een kwastje verf erover, klaar…. Zeker niet en ten zeerste af te raden!

Uiteraard speelt uw portemonnee een grote rol in uw beslissing om het zelf te doen of uit handen te geven. Goedkoper is het om zelf te doen maar er zijn zeker nadelen aan deze kostenbesparende operatie.

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk beschermt het hout en geeft uw huis een mooi aanzicht. Ook komt het de waarde van het huis ten goede.

Het kan zeker ook een totaal andere uitstraling geven. De kleuren van woningen zijn aan het veranderen. Van het traditionele groen met wit zien we nu veel meer antraciet en wit. Dan ziet een woning er toch wel heel anders uit. Wat past het beste bij u? Laat u adviseren door de vakman.

Maak gerust vrijblijvend kennis

Een schilder zoeken die u aanspreekt is ook al niet zo makkelijk. Er is veel aanbod. Hoe kunt u de juiste man voor het werk vinden? Maak een afspraak, zie, ervaar en vergelijk. Met een betrouwbare schilder zit u altijd goed.

Slecht onderhoud leidt tot houtrot

Door slecht onderhoud ontstaat houtrot. Hier ziet u een voorbeeld. Het slechte stuk heb ik er tussenuit gehaald en vervangen voor een nieuw stuk.

U dient er altijd wel rekening mee te houden dat uw huis ook houtrotplekken kan hebben. In de offerte staat vermeld dat houtrot reparatie extra kosten met zich mee brengt. Uiteraard zal uw schilder dit vooraf altijd eerst met u bespreken.

Een goede ondergrond, hoge kwaliteit verf en onderhoud. Onderhoud uitgevoerd door een vakkundige schilder. Hij inspecteert het schilderwerk vooraf en zal u een betrouwbaar advies geven. Wel of niet schilderen, wat kunt u verwachten en tegen welke prijs. Ook kan hij met u bespreken wanneer het werk uitgevoerd kan worden. Kunt u het samen eens worden, dan volgt de schriftelijke offerte. Zodra u uw akkoord schriftelijk heeft gegeven kan het werk in de planning worden opgenomen.

Een paar van onze projecten