Schilderwerk binnen

 

Wilt u weer een mooie, frisse huiskamer? Nieuw behangetje, nieuw kleurtje op de muren, deuren, of plafond? Zitten er scheuren in de muur en wilt u weten of er wel nieuw behang op kan of een mooie nieuwe kleur? Geen probleem! John van Ernst zorgt ervoor dat alles er weer netjes uit komt te zien.

Netjes werken

Natuurlijk is het niet niks om alles in huis aan de kant te zetten. Ik neem graag een deel van deze zorg van u over. Alles stofvrij afdekken en weer op de plaats terug zetten hoort daar bij. Netjes werken en alles netjes achterlaten.

Vakkundig en zo snel als het werk het toelaat kunt u genieten van het eindresultaat waar u weer jaren mee vooruit kan!

Nieuwbouw

U bent de trotse eigenaar van een nieuwbouw-woning? Het is zeker aan te raden om vakkundig advies in te winnen. Nieuwbouwwoningen zijn vaak heel vochtig. Het is zeker niet aan te raden om zomaar wat op de muren aan te brengen. Vocht moet door het behang naar buiten kunnen. Muren dienen glad, egaal te zijn.

Stel u koopt een mooi duur behang, plakt dit op de muur en binnen korte tijd laat het alweer los of vertoont hobbels en bobbels. Niet alleen zonde van uw geld maar ook van uw tijd. Behang plakken is voor u geen dagelijks werk. Daarom raad ik u aan advies in te winnen en uw muren vakkundig te laten bewerken.

Trap laten schilderen?

Uiteraard is dit mogelijk. Voor een strak resultaat adviseer ik u graag welke verf en welke kit hiervoor geschikt is.

Voorbeeld uit de praktijk

Hier breng ik glasweefsel aan op de muren aan de binnenkant van een woning.

De eigenaar van de woning vroeg mij om de muren in eerste instantie te komen sausen. Aangezien de muren veel scheuren hadden, heb ik de klant geadviseerd om glasweefsel aan te brengen.

Steeds opnieuw gaan sausen biedt geen oplossing. De scheuren komen terug en het blijft er lelijk uitzien. Glasweefsel dekt de scheuren af en maakt de muren mooi strak. Sausen geeft dan weer een strak resultaat en kan in alle gewenste kleuren. Er kan zelfs behang overheen worden geplakt.

De klant was zeer tevreden met het eindresultaat. 

Keuken, badkamer, gang en noem maar op! Een frisse nieuwe look in huis is in no time geregeld! Uiteraard alleen met de beste materialen.

U kunt mij bellen, ik kom bij u langs, bekijk de situatie en geef u ter plekke advies. Uiteraard krijgt u daarbij ook een kostenopgaaf. Vergelijken met andere schildersbedrijven is altijd zinvol. Kijk niet alleen naar de prijs maar ook naar wat ze kunnen leveren, vakkennis en of u er een goed gevoel bij krijgt.