Kitwerken

 

Heeft u condens op de ramen? Zijn uw kitnaden uitgedroogd of beschimmeld? Ook het kitwerk is een belangrijk onderhoudspunt voor uw woning.  Kitnaden moeten in goede staat blijven zodat vocht geen kans krijgt om in het hout te trekken. Gevolg hiervan: een verrot kozijn, extra kosten en dat willen we niet!

Buiten

Warmte gaat verloren door openstaande kieren en naden. Door deze naden dicht te kitten, bespaart u niet alleen op de stookkosten maar ook op geld voor onderhoud. Vocht en schimmel krijgt geen kans meer om binnen te komen.

Met een schilderbeurt aan uw woning breng ik opnieuw een mooie nieuwe laag kit aan langs het glas. Ook alle kieren en naden van deuren en kozijnen worden afgekit.

Binnen

Ook binnenshuis is kitten belangrijk. Denk aan de badkamer, toilet en keuken. Vochtige ruimtes waar water langs naden kan stromen. Door goed kitwerk voorkomt u lekkages en schimmel.

Stoort u zich ook zo aan de beschimmelde kitranden? Ik verwijder ze graag voor u en maak weer een mooie nieuwe laag met de juiste kwaliteit kit.

Ook de trap mooi afgewerkt

Een trap geeft een nog mooiere strakke uitstraling met een goede, kwalitatief aangebrachte kit. Vaak zie je dat de oude kitlaag krimpnaden vertoont door de werking van het hout van de trap. Vooral langs randen van muren en trede-aansluitingen. Ook hier kan ik u van dienst zijn met de juiste kit.